" /> Rezervări | Pensiunea Radu

Rezervări

Check-in: începând cu ora 16:00;                         Check-out:  orele 07:00 – 12:00

Anulare / Plată în avans
Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei. Vă rugăm să introduceţi datele şederii dvs. şi să verificaţi condiţiile camerei cerute de dvs.

  Data cazării (obligatoriu)

  Numele (obligatoriu)

  E-mail

  Oraș

  Tip cameră (obligatoriu)

  Data plecării (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa

  Țară

  Persoane (obligatoriu)

  Alte observații

  Vă rugăm scrieţi codul de verificare de mai jos:
  captcha

  Alte informatii:

  Tarife cazare in perioada 1 Februarie 2013 – 31 Octobrie 2013

  Cameră dublă
  Preț / cameră Preț / weekend
  100 Lei 100 Lei
   
  Garsonieră
  Preț / cameră Preț / weekend
  130 Lei 130 Lei

  Notă:

  Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.• Tariful de inchiriere pentru toata pensiunea este de 500 RON / noapte pentru maxim 12 persoane

  • La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (15 RON / zi), demipensiune (40 RON / zi), pensiune completa (65 RON / zi)

  REDUCERE 10% PT FIECARE A 2-A NOAPTE DE CAZARE!!

  Informații utile:

  • Chiar daca ati facut o rezervare telefonica, pentru siguranta rezervarii dvs, va sugeram sa completati si o solicitare de rezervare online pentru a evita orice neintelegere. Astfel detaliile rezervarii dvs. ajung pe adresa de e-mail a proprietarului.

  • Este posibil ca proprietarii sa va solicite un avans pentru a fi siguri ca veti onora rezervarea facuta. Fara avans platit unitatea de cazare nu are nicio obligatie legala fata de dvs.

  • Daca nu vi se cere un avans, insistati sa platiti si pastrati chitanta cu numele unitatii de cazare, localitatea, perioada sejurului si numarul de camere. In caz de neonorare a rezervarii, dupa ce aceasta a fost confirmata de catre proprietar, va veti putea adresa organelor de control (OPC, Politie, Ministerul Turismului). Niciun organ de control, nu va lua masuri daca eventualele reclamatii nu sunt insotite de dovada achitarii avansului.

  CĂUTARE

  SERVICII

  Galerie foto


  Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari